Delovna dovoljenja za tujce

PRIDOBIVANJE DELOVNIH DOVOLJENJ ZA TUJE DRŽAVLJANE (TUJCE)

 
Agencija SPIN vam lahko ponudi pomoč pri:

  • zaposlovanju tujcevin pridobivanju delovnih dovoljenj za tujce

Čeprav se delovno dovoljenje praviloma izdaja na vlogo delodajalca,  se v določenih primerih izda tudi na željo tujca samega.
Obstaja več VRST DELOVNIH DOVOLJENJ za tujce in sicer:

  • DOVOLJENJE ZA ZAPOSLITEV VEČINSKEGA LASTNIKA PODJETJA V SLOVENIJI
    Delovno dovoljenje za večinskega lastnika družbe (če sta npr. lastnika - ustanovitelja dva, je do tega dovoljenja upravičen tisti, ki ima večinski delež npr. 51%).
  • DOVOLJENJE ZA DELO ZASTOPNIKA PODJETJA
    Različni pogoji in dokazila za pridobitev dovoljenja za delo zastopnika-tujca, če družba še ne posluje 6 mesecev in če družba že posluje najmanj 6 mesecev.                                              
  • DELOVNO DOVOLJENJE ZA ZAPOSLITEV TUJCA
    Dovoljenje za zaposlitev se izda pod pogojem, da v evidenci Zavoda za zaposlovanje ni ustreznih domačih brezposelnih oseb oziroma oseb, ki so glede pravic do zaposlitve izenačene z državljani Republike Slovenije.

Posredujemo tudi storitve za podaljšanje dovoljenja za zaposlitev ali delo.

 
DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE
Delovno dovoljenje samo ni dovolj za prijavo prebivališča tujca v Sloveniji, ampak tujec potrebuje dovoljenje za prebivanje. Dovoljenje za prebivanje si tujec - državljan tretje države uredi na Konzulatnem predstavništvu Republike Slovenije, v državi od koder prihaja. Šele potem lahko prične tujec z delom oziroma zaposlitvijo v Sloveniji.
Tukaj vam lahko pomaga Agencija SPIN, saj vam svetujemo in pomagamo pri pridobitvi  celotne  potrebne dokumentacije  kot jo zahteva Republika Slovenija za pridobitev delovnega dovoljenja.

 
Pokličite nas še danes na 070 77 77 65 ali 041 77 77 61 in se pripričajte o naši ponudbi, usposobljenih delavcih, ki bodo vsako vašo vlogo za izdajo dovoljenja obravnavali strokovno in hitro. Lahko nam tudi pišete na mail marketing@agencijaspin.si in odgovorili vam bomo še v istem delovnemu dnevu.