spinning your creativity

STROKOVNOSTStrokovno in odgovorno pristopimo k iskanju ustreznega kadra.

HITROSTPoiščemo vam ustrezen kader hitro in ugodno!

100% ZADOVOLJSTVOKod nas imate 100% garanciju na naše usluge!

Ste kod delodajalec že naleteli na težavo, da niste uspeli najti ustreznega kadra? Iščete ustrezne delavce pa jih nikakor ne najdete? Ste razmislili o zaposlitvi delavca iz držav bivše Jugoslavije?

 

Naše podjetje se ukvarja z iskanjem ustreznega kadra delodajalcem, kateri bi želeli zaposliti delavca iz držav bivše Jugoslavije. Poiščemo vam delavce, kateri ustrezajo pogojem, katere zahtevate za določeno delovno mesto. Z njimi opravimo preliminaren sestanek, priskrbimo življenjepise ter vse ostale potrebne dokumente. Po zaključku iskanja vam posredujemo kandidate, kateri izpolnjujejo pogoje, katere zahtevate in njihove življenjepise z delovnimi izkušnjami. Vi nato izberete tiste, katere bi želeli zaposliti, z njimi se lahko tudi dogovori, da se oglasijo pri vas na testnem sestanku, da se nenazadnje že takoj bolje spoznate in odločite ali so ustrezni za delovno mesto, kjer bi jih potrebovali.

 

Vsak delavec iz tretjih držav (Srbija, BiH, Hrvaška) mora v Sloveniji pridobiti delovno in bivalno dovoljenje, da lahko vstopi v delovno razmerje. Pridobitev delovnega in bivalnega podjetja lahko prepustite nam. Smo strokovnjaki na tem področju, z več kot 7 letnimi izkušnjami. Mi uredimo vso potrebno dokumentacijo, ter komuniciramo s pristojnimi službami za čim hitrejšo pridobitev dovoljenj. Ne izgubljajte časa in zaupajte ta proces naši agenciji, ki bo to za vas opravila v najkrajšem možnem času in brez nepotrebnega izgubljanja časa z dopolnitvami vlog, zavrnitvami ipd. (kar je žal prepogosta praksa, ko to stranke urejajo same).

 

Pri nas dobite vse na enem mestu. Poiščemo vam ustrezen kader in pridobimo vsa potrebna dovoljenja, da lahko čim prej pričnejo z delom. Vi s tem prihranite čas in denar in se lahko posvetite drugim zadevam v podjetju.

 

Pokličite nas na 070 77 77 65 ali nam pišite na info@agencijaspin.si, da vam še bolj podrobno predstavimo celoten proces iskanja delavcev in pridobivanje delovnega in bivalnega dovoljenja.


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Poslovna sekretarka

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Pišite nam
Kje smoAgencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.