Ne najdete ustreznih delavcev?

Ste kot delodajalec že naleteli na težavo, ko niste uspeli najti ustreznega kadra? Iščete ustrezne delavce, pa jih nikakor ne najdete? Ste razmišljali o zaposlitvi delavca iz držav bivše Jugoslavije?

Z Agencijo SPIN do pravega kadra

Agencija SPIN se ukvarja z iskanjem ustreznega kadra delodajalcem, ki bi želeli zaposliti delavca(e) iz držav bivše Jugoslavije. Skrbno vam poiščemo delavce, ki ustrezajo vašim zahtevanim pogojem za določena delovna mesta.

Z delavci opravimo preliminarni sestanek, priskrbimo življenjepise ter vse ostale potrebne dokumente. Po zaključku iskanja vam posredujemo izbrane kandidate, nato pa vi izberete tiste, ki bi jih želeli zaposliti. Posredujemo lahko, da opravijo pri vas na testni razgovor.

Vsak delavec iz tretjih držav (Srbija, BiH, Hrvaška) mora v Sloveniji pridobiti delovno in bivalno dovoljenje, da lahko sklene delovno razmerje. Pridobitev delovnega in bivalnega podjetja lahko prepustite nam. Uredimo vso potrebno dokumentacijo ter komuniciramo s pristojnimi službami za čim hitrejšo pridobitev dovoljenj. Ne izgubljajte časa in zaupajte ta proces Agenciji SPIN, ki bo to za vas opravila v najkrajšem možnem času in brez nepotrebnega izgubljanja časa z dopolnitvami vlog, zavrnitvami ipd. (kar se žal dogaja, ko to stranke urejajo same).

Pri nas dobite vse na enem mestu. Poiščemo vam ustrezen kader in pridobimo vsa potrebna dovoljenja, da lahko čim prej pričnejo z delom. Vi s tem prihranite čas in denar in se lahko posvetite drugim zadevam v podjetju.

Pokličite nas na 070 77 77 65 ali nam pišite na info@agencijaspin.si, da vam še bolj podrobno predstavimo celoten proces iskanja delavcev in pridobivanje delovnega in bivalnega dovoljenja.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.