spinning your creativity

dokumentacijaPri registraciji podjetja v Srbiji je za tuje državljane nujno potreben potni list.

s pooblastilomRegistracijo podjetja v Srbiji lahko uredimo s pooblastilom od tukaj.

Čas registracijePodjetje je registrirano v roku od 5 do 7 dni.

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na srbski trg in odpreti svoje podjetje v Srbiji? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo s različnimi  institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

 

ČAS = DENAR

 

Naše podjetje, Agencija Spin d.o.o., je bilo v lanskem letu vodilno podjetje in največje ravno na področju prodaje podjetij na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije, strokovni pomoči posameznikom in podjetjem iz tujine. Pri tem smo z našimi celovitimi rešitvami  in svojim lastnim sistemom storitev »VEM - Vse na enem mestu« TM pomagali odpreti že več kot 800 podjetij! Naša največja prednost je ravno hitrostnižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za Vas kot kupca  (več pa v nadaljevanju e-maila).

 

Pri odpiranju podjetja v Srbiji se za državljane Srbije zahteva samo osebno izkaznico, za tujce pa je nujno potreben veljaven potni list!

Naše celotne storitve zajemajo:

- Odpiranje podjetja v Srbiji (uredimo celoten proces ustanovitve d.o.o., vplačilo temeljnega kapitala, prenos ustanovljenega podjetja, druga notarska dela, ustanovitev podjetja z najmanjšimi stroški vodstva in ostala pomoč)

  • V primeru, da nimate poslovnega naslova, vam lahko ponudimo najem virtualne pisarne v Srbiji (Novi sad, Beograd)z. Vso pošto se vam lahko tudi redno in dnevno pošilja preko e-maila.

- Računovodske storitve (knjigovodska-računovodska storitev), pri registraciji podjetja v Srbiji morate imeti izbran računovodski servis, v kolikor ga nimate, vam lahko ponudimo tudi opcijo našega računovodstva. 

- Pomoč pri odprtju bančnega računa,

- Izdelava žiga podjetja,

- Odkup podjetja (pomagamo vam najti kupca za vaše podjetje),

- Prenehanje/ zapiranje podjetja (stečajni postopek, postopek likvidacije in ostale zadeve),

- Pridobitev davčne številke podjetja,

- Pridobitev delovnega in bivalnega dovoljenja za tujce (pomagamo in svetujemo pri pridobitvi potrebnih dovoljenj),

- Na področju zaposlitve vam lahko pomagamo pripraviti različne pogodbe,

- lahko vam ponudimo tudi finančne nasvete (v primeru, da potrebujete svetovanje),

- in vse drugo poslovno svetovanje o vašem novem trgu v Srbiji.

 

Podjetje lahko ustanovimo tako, da vam zaradi ustanovitve ni potrebno iti v Srbijo, vse potrebno lahko uredimo od tukaj.

 

Pri odpiranju novega podjetja v Srbiji so potrebni sledeči podatki:

- podatki potencialnega/novega lastnika (če ste državljan Srbije, kopija osebne izkaznice), to lahko vnesete na posebnem obrazcu, kateri se nahaja v prilogi tega emaila, v primeru, da je lastnik tujec potrebujete kopijo potnega lista,

- Podatki o novem direktorju, prokuristu (kopija potnega lista),

- Kratko in dolgo ime podjetja (preverite, če morebiti podjetje pod tem imenom že obstaja, naše priporočilo je da uporabite dve besedi v imenu podjetja, rezervacijo imena uredimo mi),

- Naslov sedeža podjetja (lahko uporabite tudi našo virtualno pisarno),

- Dejavnosti (prosim navedite glavno dejavnost in ostale dejavnosti, s katerimi se bo podjetje ukvarjalo),

- Če je ustanovitelj tuja pravna oseba, potrebujemo izpis iz sodnega registra v katerem je pravna oseba registrirana (izpis ne sme biti starejši od treh mesecev, na izpisu mora biti razvidno ime podjetja, ustanovitelj podjetja, osebe pooblaščene za zastopanje tega podjetja, matična številka in naslov podjetja; dokument mora biti preveden v srbski jezik in notarsko overjen ter haško apostiliran, v primeri države, ki je podpisnica Haaške konvencije)

-Minimalni temeljni kapital znaša 100 dinarjev, ampak mi predlagamo 10.000 dinarjev (kar je cca. 100€), ker denar ostane v podjetju, prav tako pa vam bo to olajšalo pričetek poslovanja.

- Če želite da je podjetje davčni zavezanec?

Ko predate vso potrebno dokumentacijo za ustanovitev podjetja je podjetje ustanovljeno v roku od 5 do 7 delovnih dni. Po prejemu odločitve o registraciji lahko izdelamo žig in odpremo bančni račun. 

Za več informacij nam pišite na administracija@agencijaspin.si lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko +386 70 77 77 65 


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.