spinning your creativity

Nakup/prodaja podjetij


NAJCENEJEDo novega podjetja pri nas najceneje in najhitreje! Ker nam je zaupalo že več kot 700 oseb!

ZAUPANJEPodjetje registriramo direktno na vas - PRVI LASTNIKI ste vi! Vse uredimo v ENI URI!

BONUSV kolikor imate poslovni naslov pri nas, dobite sklep iz sodišča v ENEM DNEVU !

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na Slovenski trg in odpreti svoje podjetje v Sloveniji? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo s različnimi  institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

 

ČAS = DENAR

 

Naše podjetje, Agencija Spin d.o.o., je bilo v lanskem letu vodilno podjetje in največje ravno na področju prodaje podjetij na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije, strokovni pomoči posameznikom in podjetjem iz tujine. Pri tem smo z našimi celovitimi rešitvami  in svojim lastnim sistemom storitev »SEM - Stortive na enem mestu« TM pomagali odpreti že več kot 850 podjetij! Naša največja prednost je ravno hitrostnižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za Vas kot kupca  (več pa v nadaljevanju e-maila).

 

ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA NAS? KATERE SO NAŠE PREDNOSTI PRED KONKURENCO?

  

ENA IZMED PREDNOSTI AGENCIJE SPIN JE TUDI TA, DA VAM SAM PREPIS PODJETJA IN SKLEP O VPISU V SODNI REGISTER (ki ga morate dobiti po registraciji) PRIDOBIMO ŽE V ENEM DNEVU! 

Naslednji dan boste torej že lahko začeli s poslovanjem in uresničevanjem vaših poslovnih idej! 

PRAVA ODLOČITEV ZA VAS - čim prej nas kontaktirajte in se prepričajte o naši punudbi.

Vas zanima, kako ustanoviti gospodarsko družbo brez potrebnih 7.500,00 EUR začetnega kapitala? Agencija SPIN vam lahko to uredi hitro in ugodno!

Začnite poslovati takoj!

Novela Zakona o gospodarskih družbah ZGD-1I (Ur. l. RS št. 55/2015, ki velja od 5.8.2015 dalje) je še bolj omejila ustanavljanje gospodarskih družb za subjekte z nepoštenimi poslovnimi praksami, s preprečitvijo veriženja podjetij za dosego nepodjetniških ciljev – po temeljiti strokovni analizi strokovnjakov in temelječ na načelih Agencije SPIN, vam lahko zagotovimo, da celoten postopek speljemo z ustreznimi pogodbami, svetujemo pa vam v povezavi s celotnim postopkom, kako in kaj je potrebno urediti tudi v prihodnje. Zato ni ovir, da začetka našega poslovanja ne bi prepustili nam in se tako izognili morebitnim težavam v prihodnosti. Na trgu se namreč pojavljajo podjetja, ki po naših raziskavah pošiljajo zavajujoča sporočila in ponudbe / primerjave ter uvajajo slabo poslovno prakso na tem področju. Na to so nas opozorile tudi stranke s slabimi izkušnjami, saj stvari niso bile izvedene tako kot je bilo obljubljeno, podjetja so bila že prej obremenjena, prezadolžena itd. 

Agencija SPIN d.o.o. se s področjem ustanavljanja in prodaje podjetij ukvarja že od samega začetka možnosti izvajanja tovrstnih uslug. Svoje aktivnosti smo skozi leta uspešnega poslovanja nadgradili, povečali, kar nam potrjujejo tudi vse naše stranke in dobra beseda, ki se širi med dosedanjimi strankami in potencialno zainteresiranimi posamezniki.

Veseli bomo, če se boste tudi sami odločili za koriščenje naših uslug, ki vam ponujajo možnost odpirtja svoje pisarne v Ljubljani, Brežicah in Zagrebu (kar vam ponujamo kot edini v Sloveniji)!

Prodajamo podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami in katerih lastnik oz. posrednik je naše podjetje. Le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja prosta obveznosti in dolgov. Gre za podjetja, ki so namreč popolnoma nova (še niso poslovala) in so ustanovljena le za Vas.

Prodajamo tudi podjetja katerih ustanoviteljica ni Agencija SPIN,  toda zanje v celoti garantiramo, da nimajo skritih dolgov in da poslujejo uspešno. Takšna podjetja so trenutno v mirovanju in pripravljena za nadaljnje poslovanje. Naše računovodstvo pred samo prodajo ta podjetja še enkrat v celoti preveri in pripravi vse potrebne dokumente za prenos vseh računovodskih in drugih zadev.

Za vas uredimo:

 • celoten postopek ustanovitve družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.),
 • vplačilo začetnega kapitala družbe – 7.500€,
 • prepis novo ustanovljenega podjetja (ki še ni aktivno poslovalo) na vas,
 • vse potrebne pogodbe in ostale notarske zadeve (prepis pri notarju uredimo v dogovoru z vami),
 • odprtje tekočega računa pri banki z najnižjimi stroški vodenja vašega poslovnega računa,
 • možnost brezplačne pomoči pri izbiri strokovnega računovodstva.

V KOLIKOR IMA NOVO PODJETJE PRI NAS TUDI RAČUNOVODSTVO ALI NAJEM POSLOVNEGA NASLOVA, VAM PONUJAMO ŠE DODATEN POPUST PRI NAKUPU NOVEGA PODJETJA!

Na tak način vam omogočimo nakup podjetja, s čemer postanete lastnik podjetja kot osnovne enote za hitrejši pričetek vašega operativnega poslovanja!

Za več informacij nas lahko kontaktirate na marketing@agencijaspin.si ali na GSM številko (vsak dan, tudi ob sobotah in nedeljah):  

070 77 77 65

in z veseljem vam bomo odgovorili na Vaša morebitna vprašanja!

ZAUPAJTE NAM TUDI VI!

Za ustanovitev oz. prepis družbe potrebujemo:

 • podatke o bodočem / novem lastniku (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tujec, potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista,
 • podatke o zastopnikih družbe (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko),
 • noven imenu družbe (če se spremeni),
 • novem sedež družbe (Agencija SPIN ponuja tudi najem virtualne pisarne),
 • opravljanju dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti).

 

Naše podjetje se ukvarja tudi s poslovnim svetovanjem na področju ustanavljanja podružnic, poslovnih enot tujih podjetij v Sloveniji, na Hrvaškem, itd. Pomagamo vam lahko tudi pri vseh drugih spremembah podjetja (od spremembe firme, sedeža, družbenika, zakonitega zastopnika itd.), urejanju pogodbenih razmerij in ostalih storitvah.


V pomoč pri odločanju si poglejte še:

Če se boste odločili za nakup podjetja pri Agenciji SPIN, boste prejeli kar 5 BONUSOV(!!!):

BONUS 1: Ob nakupu podjetja pri nas prejmete brezplačni e-PODJETNIŠKI PRIROČNIK s številnimi nasveti, ki vam lahko pomagajo na začetku vašega poslovanja (osnovne informacije in konkretne naslove oz. kontakte iz najrazličnejših področij – računovodstvo, zakonodaja, razpisi, pravilniki za podjetja, raziskave trga, poslovni načrti, obdavčitev podjetnikov, davčne zadeve, viri financiranja, spletne strani, poslovni angeli, marketing in ostala uporabna področja)!

BONUS 2: Vsem strankam ob nakupu novega podjetja PODARIMO ŠE BREZPLAČNO OGLAŠEVANJE Google AdWords v višini 60!

(BONUS 3)-  našim kupcem v tem letu podarjamo majhno darilce, in sicer Telemach Free2go paket brez naročnine in vezave, ki vsebuje brezplačno SIM kartico s telefonsko številko in že naloženih 5 eur dobroimetja. S tem boste imeli že v naprej pripravljeno telefonsko številko in lahko že takoj kontaktirali vaše bodoče stranke ter ponujali vaše izdelke oziroma storitve.

IN PA ŠE ENO PRAV POSEBNO DARILO ZA VAS  (BONUS 4 in 5) – brezplačno prejmete knjigo Million Dollar Decision, senzacionalno mednarodno uspešnico izpod peresa slovenskega avtorja Roberta Roliha, ki je postala »Amazon Bestseller«, ki je pomagala že več kot 20.000 ljudem spremeniti njihovo finančno življenje. To pa še ni vse, ker cenimo vsako novo stranko, boste zraven dobili še posebno presenečenje – namignemo vam lahko samo to, da je darilo na trgu vredno 297€, vi pa ga boste dobili brezplačno! Da, prav ste slišali, vse to boste prejeli popolnoma brezplačno!


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Valentina Ratkajec

Namestnica direktorja

Valentina Ratkajec

Prodaja podjetij

Sebastijan Jankovič

Marketing, jumbo plakati

Martina Amon

Delovna dovoljenja

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.