spinning your creativity

O podjetju


Agencija SPIN d.o.o. je mlado in ambiciozno podjetje s številnimi izkušnjami s področja marketinga, tržnega komuniciranja in poslovnega svetovanja.

Agencija SPIN je svojo poslovno pot začela z organizacijo različnih kulturnih in zabavnih prireditev, koncertov oz. festivalov. Kasneje smo pričeli s ponudbo in trženjem večjega števila lastnih Billboard (jumbo) panojev po Posavju kot tudi po širši Sloveniji, kar je šlo z roko v roki z organizacijo teh prireditev in koncertov. Novi izzivi, povpraševanja številnih strank in več kot 7 letne izkušenje dela s fizičnimi in pravnimi osebami pa so nas pripeljale na področje ponudbe celotnega paketa storitev »vse na enem mestu«, kjer lahko posameznikom in že uveljavljenim podjetjem iz Slovenije in tujine ponudimo celostne storitve odprtja/nakupa podjetja in lažjega vstopa na trge Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore, Slovaške, Avstrije, Cipra in drugih držav (z vsemi podpornimi storitvami), ter mnoge druge storitve, ki so navedene na naši spletni strani.

Prodaja novih podjetij je tako zgolj ena izmed storitev, ki jo lahko ponudimo v Agenciji SPIN, d.o.o. - naše prednosti so zanesljivost, hitrost, fleksibilnost in izkušenost, saj nam je zaupalo že več kot 750 podjetij in posameznikov!

Kot prioriteto si postavljamo zadovoljstvo uporabnikov oz. naročnikov z našimi storitvami, kar bo naše osnovno vodilo pri delu tudi v prihodnosti. Storitve izvajamo strokovno, profesionalno in nenehno stremimo k izpopolnjevanju naše ponudbe.

Naziv podjetja Agencija SPIN d.o.o.
Naslov podjetja Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice, SI
Telefonska št. 070 77 77 65
Elektronski naslov info@agencijaspin.si
Davčna številka SI14643766
Matična številka 3849724000
Tranjsakcijski račun SI56 6100 0000 4205 976
Delavska hranilnica d. d. Ljubljana, Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana
BIC HDELSI22

Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Poslovna sekretarka

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Pišite nam
Kje smoAgencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.