spinning your creativity

8 marketinških idej za mlada podjetja


Marketinga se lahko lotimo na zares enostaven način. Če imamo denar, a v mladih podjetjih je problem ravno v njem. Nimamo ga, so pa v naših glavah veliki cilji, ki si jih želimo uresničiti. Kaj nam sploh preostane?

 

  1. Lepljenje letakov in nalepk po avtobusih, listkov po stanovanjskih blokih ter sprejanje imena podjetja po pločnikih. Preverjeno deluje, a pozor, vse skupaj je potrebno delati z nekaj občutka in seveda neuničevanjem lastnine.
  2. Podcasting
  3. E-novice – Kljub novim tehnologijam ostaja elektronska pošta še vedno temeljno orodje v poslu. Počasi zbirajte svojo bazo naročnikov in jim 1x tedensko pošiljajte novice. Z vsakim mailom se ustvari nova priložnost. Zgrabite jo!
  4. Aktivirajte blog. Naredite svoj poslovni blog in vanj objavljajte zanimive članke z vašega področja, nove ideje, načine razmišljanja ter izobražujte svoje bralce na ta način. Predstavite jim tudi sebe, tako bodo bližje vam in hitreje vam bodo zaupali.
  5. Spišite svoj članek in omenite svoje podjetje v njem. Pazite da ne boste ves čas govorili samo o sebi.
  6. Organizacija delavnice – prednost le te je, da boste spoznali veliko novih ljudi, potencialne stranke, nove kupce, imeli boste material za promocijo ter se srečali s svojo konkurenco. Z malo sreče boste prejeli obisk medijev in si tako naredili nekaj reklame.
  7. Aktivno mreženje- ne pozabite, da je druženje in navezovanje stikov ena izmed glavnih stvari, kako promovirati svoj izdelek, hkrati pa si boste odprli vrata, ki vas morda popeljejo do uspeha.
  8. Naredite kvalitetno prezentacijo. Le tako boste na sestankih zares kredibilni. Ne prepustite vsega naključju, temveč se dobro pripravite na svoj nastop.

 v Agenciji SPIN vam lahko pomagamo s promocijami in vam tako ponudimo:

Zunanje (outdoor) oglaševanje. Dostopno je vsakomur. Ker smo dandanes vedno bolj mobilni in preživimo veliko časa izven doma, se nas zunanje oglaševanje dotakne tako med delovnim kot med prostim časom - na sprehodih, med kolesarjenjem, med vožnjo po nakupih ali na izletu.

Zato je zunanje oglaševanje, predvsem oglaševanje na jumbo panojih, zelo pomemben del uspešnega oglaševanja.

 

Za več informacij nas pokličite na 070 77 77 65 ali pa nam pišite na info@agencijaspin.si

 

 

povzeto po; mladipodjetnik.si


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Namestnica direktorja

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.