Gregor Borošak


Gregor je ustanovitelj podjetja Agencija Spin d.o.o., ki posameznikom in podjetjem s svojimi celovitimi rešitvami in lastnim sistemom »SEM - Storitve na enem mestu« TM pomaga strankam pri lažjem in hitrejšem pričetku poslovanja na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije.

Do sedaj smo z našimi celovitimi rešitvami in profesionalnim pristopom strankam iz več kot 25 različnih držav, pomagali odpreti že več kot 850 podjetij, iz najrazličnejših področij in dejavnosti. Tudi v prihodnje se bomo skupaj z našimi zaposlenimi še naprej trudili biti največja agencija na področju poslovnega svetovanja posameznikom in podjetjem, ki bo na enem mestu nudila kvalitetne, hitre in profesionalne rešitve.

Naše delo so pred leti opazili tudi častniku Finance, kjer so v objavljenem članku podrobneje predstavili našo celostno ponudbo storitev, preko katere smo tako uspešno pomagali podjetnikom pri njihovih prvih korakih v svet podjetništva.

Gregor se zelo rad ukvarja s športom (potapljanje, smučanje, gimnastnika, jadranje in drugi vodni športi), druženjem s prijatelji in družino, če mu čas dopušča, tudi rad prebere kakšno knjigo. Predvsem pa mu nikoli ne zmanjka pozitivne energije in novih izzivov (verjetno se prav v tem trenutku ukvarja s kakšnim novim ).

Članek v Financah