spinning your creativity

Navade uspešnih ljudi


Kaj počnejo uspešni ljudje? Kako se prične njihov dan? So res tako drugačni kot večina ostalih? Če želimo uspeti, moramo narediti korenite spremembe v življenju, kajti za uspeh moramo biti ustrezno pripravljeni. Tako psihično kot fizično.

Bogati ljudje so znani predvsem po tem, da so izredno samozavestni. Zaradi česar pa se nam včasih zdijo nedostopni in celo vzvišeni. Verjetno imamo vsi zadrego pred takimi ljudmi, predvsem zaradi spoštovanja in občutka podrejenosti. Pa vendar ni nujno, da je tako. Tudi oni so navsezadnje le ljudje, ki si želijo dobre družbe. Da pa se jim boste lažje približali, bomo našteli in opisali nekaj ključnih navad, ki vam bodo odprle okno v njihov svet.

Vsi uspešni ljudje so ciljno usmerjeni. Glavni cilj je postati odločen in stremeti k uspehu. Zelo pomaga, če si sprotne cilje in sprotne uspehe zapisujemo. Tako imamo vedno pregled nad tekočim napredkom. Poleg cilja, ki je velikokrat precej oddaljen, je potrebno biti usmerjen k doseganju rezultatov, s katerimi pa bomo skozi čas dosegli glavni cilj. Bistven kratkoročni cilj, ki ga moramo doseči je konstantno učenje. Le tako bomo postali boljši v tem kar počnemo. Da pa bodo ti cilji bolj dosegljivi pa moramo poskrbeti za ključno zadevo. To je upravljanje s časom. Le lastna organizacija in postavljanje prioritet nam lahko omogoči napredek in uspešnost.  Vse to pa je precej naporno in nas lahko kar dodobra izčrpa. Zato moramo poskrbeti tudi za telesno oziroma fizično formo. Redna telovadba, plavanje ali fitnes nam bo dala dovolj energije za izzive, s katerimi se bomo dnevno spoprijemali.  Poleg vsega naštetega pa bodite zvesti sebi in ljudem okoli vas. Ne pozabite na druge. V podjetništvu boste velikokrat potrebovali pomoč drugih.

 


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.