spinning your creativity

 

PRAVNO SVETOVANJE, POMOČ IN STORITVE

Ste se znašli pred pravno težavo, ki je ne znate rešiti? Potrebujete pravni nasvet in pomoč? Vam grozijo postopki, ki so lahko za vas neugodni in iščete pravno rešitev? Vas morda zanima le drugo pravno mnenje? Ne veste, na koga bi se obrnili?

V Agenciji SPIN d.o.o. ponujamo pravno pomoč, svetovanje in storitve posameznikom ali skupinam, fizičnim ali pravnim osebam s katerega koli pravnega področja.

Kako vam lahko pomagamo?

Nudimo pravno svetovanje in pomoč fizičnim ter pravnim osebam, ki obsega:

1. Ustno in pisno pravno svetovanje na različnih področjih: civilnega prava in odškodnin, kazenskega, delovnega prava, gospodarskega prava, prometnih prekrškov ipd.

2. Pomoč pri razlagi in sestavi: različnih vrst pogodb, listin, vlog in tožb, pritožb, odškodninskih zahtevkov ipd.

3. Izvajanje postopkov mediacije v vseh sporih, kjer so stranke zainteresirane za mirno rešitev medsebojnih sporov.

Pravna pomoč zajema tako prvi pravni nasvet, kakor tudi različne oblike poglobljenega pravnega svetovanja in pomoči po prvem pravnem nasvetu. Cilj pravnega svetovanja je nuditi učinkovite nasvete za rešitev konkretnih pravnih problemov na čim bolj dostopen in strankam prijazen način ter zagotavljanje pravne pomoči in pravnih storitev čim širšemu krogu ljudi po čim dostopnejši ceni.

Fizičnim in pravnim osebam nudimo pravno pomoč v obliki prvega pravnega nasveta, ter nadaljnjih storitev pravnega svetovanja.

V kolikor ste v dilemi glede uveljavljanja ali varstva vaših pravic pred državnimi organi, sodišči, zavodi ali drugimi institucijami oziroma želite kakršno koli drugo pravno pomoč, vas vabimo, da nam pišete na e-mail naslov: agencijaspin.pravnik@gmail.com ali nas pokličete na tel. št. +386 (0)70 777 704.

Da mihi facta, dabo tibi ius (Daj mi dejstva in dam ti prav(ic)o).


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.