spinning your creativity

Računovodske storitve


Naše prednostiVse storitve opravljamo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti. 

Strokovnost Naše računovodje se redno izobražujejo, udeležujejo različnih seminarjev in delavnic, tako da redno, pozorno in skrbno spremljamo vse novosti.

PrilagodljivostNaše storitve znamo prilagoditi velikim, srednjim in majhnim podjetjem. Strankam zagotavljamo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja.

Agencija SPIN vam lahko ponudi opravljanje knjigovodsko – računovodske storitve za podjetja, ki nimajo organiziranega računovodstva znotraj svojega obrata.

Vse storitve opravljamo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti. 

Naloga dobrega računovodskega servisa je, da izkoristi vse zakonske možnosti za optimalno poslovanje, kar se predvsem nanaša na obračunavanje davkov in drugih dajatev. Zato se naši zaposleni skozi vse leto redno izobražujejo, udeležujejo različnih seminarjev in delavnic, tako da redno, pozorno in skrbno spremljamo vse novosti davčne zakonodaje in vas o tem tudi tekoče obveščamo.

Naše storitve znamo prilagoditi velikim, srednjim in majhnim podjetjem. Strankam zagotavljamo storitev, primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja.


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.