spinning your creativity

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na bosanski trg in odpreti svoje podjetje v BiH? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo s različnimi  institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

ČAS = DENAR

Naše podjetje, Agencija Spin d.o.o., je bilo v lanskem letu vodilno podjetje in največje ravno na področju prodaje podjetij na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrijestrokovni pomoči posameznikom in podjetjem iz tujine. Pri tem smo z našimi celovitimi rešitvami  in svojim lastnim sistemom storitev »VEM - Vse na enem mestu« TM pomagali odpreti že več kot 800 podjetij! Naša največja prednost je ravno hitrostnižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za Vas kot kupca  (več pa v nadaljevanju e-maila).

 

 Odpiranje d.o.o.-ja - Registracijski postopek

Odpiranje d.o.o.-ja pomeni dostavo ustanovitvenega akta in druge dokumentacije v register poslovnih subjektov na občinskem sodišču glede na lokacijo sedeža podjetja. Postopek odpiranja d.o.o.-ja je finalizirano z izdajo sklepa o registraciji podjetja. Ko je ta dokument izdan, je d.o.o. ustanovljen in po finalizaciji post-registracijskih postopkov (ki trajajo nekaj dni), se lahko prične opravljati registrirano poslovno dejavnost.

 

Odpiranje d.o.o.-ja - Post-registracijski postopek

Registracija pri davčnih organih, izdelava pečata novoustanovljenega podjetja, registracija davčne številke za tujce, registracija d.o.o.-ja pri davčni upravi in pridobitev davčne številke, pridobitev statistične številke, registracija za DDV (vkolikor je potrebna DDV registracija ali zaželjena glede na okoliščine) ter registracija carinske številke (vkolikor je to potrebno).

 

Osnovni kapital je lahko sestavljen iz denarnih in nedenarnih vložkov. Minimalni osnovnih kapital znaša BAM 1.000 (cca 500 EUR) kateri mora biti vplačan do vložitve zahtevka za registracijo ustanovitve družbe v registru poslovnih subjektov. Vrednost posameznega depozita ne sme biti manjša od 100 BAM (približno 50 EUR).

Odpiranje d.o.o-ja ponavadi traja okoli 15 delovnih dni, od dneva predložitve izpolnjene vloge in dokumentacije.

 

 

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na administracja@gencijaspin.si ali pokličite na +386 70 77 77 65

 


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.