spinning your creativity

Virtualna pisarna


Kaj je virtualna pisarna? Virtualna pisarna podjetju omogoča, da prihrani stroške najema poslovnih prostorov. Marsikatero podjetje vsaj na začetku poslovne poti ne potrebuje poslovnih prostorov. Virtualna pisarna takim podjetjem omogoča velike prihranke pri najemninah, tudi več sto evrov na mesec. Zato je to idealna rešitev za tiste, kateri ne želijo ali ne morejo prijaviti poslovnega naslova na domačem naslovu.

 

Pri najemu virtualne pisarne gre za najem poslovnega sedeža podjetja. Začasen naslov lahko podjetnik najame za podjetje katero že posluje in za svoje poslovanje ne potrebuje pisarne, kot tudi za že registrirano podjetje, katero še ne posluje. Na naslov kjer ima podjetje registrirano virtualno pisarno prejema vso pošto katera je naslovljena na podjetje. Po dogovoru se pošta lahko prepošlje na drugi naslov, se shrani in pride podjetnik po njo ali se poskenira in prepošlje na želeni email naslov. Podjetnik se odloči katera opcija mu bolj ustreza.

 

Za veliko podjetij velik del stroškov predstavljajo poslovni prostori. Podjetje, ki ali kupi poslovne prostore ali za njih plačuje najemnino se srečuje z velikimi začetnimi stroški. Na začetku poslovne poti marsikatero podjetje nima velikih prihodkov in jim ti stroški predstavljajo velik problem. Zato se ozirajo za cenejšimi variantami. Tukaj nastopi virtualna pisarna, katera zniža te stroške na minimum. Celotni stroški znašajo par deset evrov na mesec, kar za podjetja, ki na začetku ne potrebujejo poslovnih prostorov lahko pomeni razliko med uspehom ali neuspehom.

 

Tudi naše podjetje ponuja virtualne pisarne, tako v Ljubljani kot v Brežicah. Cena najema je zelo ugodna, storitve pa so opravljene strokovno in učinkovite. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, katero ne boste mogli zavrniti.

 


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Poslovna sekretarka

Marjana Jurovič

Prodaja, delovna dovoljenja

Marko Zofič

Administrator

Suzana Jurman

Marketing, jumbo plakati

Pišite nam
Kje smoAgencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.