spinning your creativity

Virtualni sestanek z Agencijo SPIN – Enostavno do željenih informacij


Glede na to, da je koronavirus dodobra spremenil naša življenja in z omejitvami potovanj in obiskovanj drugih krajev po Sloveniji je postalo jasno, da je možnost za sestanek s strankami v živo še za en čas postavljen na stranski tir.

V Agenciji SPIN smo naš fokus preusmerili na virtualne sestanke, ki nam omogočajo da se s svojimi strankami prav tako kvalitetno in brez vsakršnih težav hitro in enostavno povežemo preko različnih orodij. (Zoom, Skype, Facetime, Microsoft Teams).

Na voljo smo vam za svetovanje in pomoč pri delovnih dovoljenjih, virtualni pisarni ter informacijami kako prodreti na slovenski trg. Omejitve za naš virtualni sestanek ni, saj ga lahko opravite kar iz svoje dnevne sobe. Tako boste hitro in enostavno prišli do informacij, ki vas zanimajo, hkrati pa bomo na drugi strani mi-zanesljivo podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami na tem področju. Garantiramo vam 100% zadovoljstvo.

Kako se lahko prijavite?

Prijavite se lahko na naš email naslov [email protected]  ter nam pošljete povpraševanje. V roku 24 ur prejmete odgovor in možen termin virtualnega sestanka od našega izkušenega svetovalca. Skupaj potrdita termin in uro, ki vam ustreza. Lahko pa obiščete našo spletno stran www.agencijaspin.si ter izpolnete naš obrazec.

Kaj potrebujete za virtualni sestanek?

Kot že zgoraj omenjeno sestanek opravimo na daljavo. Potrebujete le dostop do interneta, računalnik ali telefon ter pripravljena vprašanja, ki vas zanimajo. Povzetek dogovora boste po našem skupnem  virtualnem sestanku prejeli na vaš email naslov.

 

Vsi vemo, da je koronavirus med nami a ni izgovorv da nebi sledili svojim sanjam ter si odprli možnosti za boljši jutri. Rezervirajte si svoj termin na [email protected]  in ne pozabite, garantiramo vam 100% zadovoljstvo na naš virtualni sestanek.


Stopite v stik z nami

Informacije

Splošne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Namestnica direktorja

Marina Burušič

Prodaja, delovna dovoljenja

Slavica Žertuš

Marketing, jumbo plakati

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.