spinning your creativity

Virtualna pisarna


StoritevMožnost najema virtualne pisarne v Ljubljani in Brežicah, pošta se posreduje preko pošte, e-pošte ali pa jo osebno dvignete pri nas.

PrepošiljanjePrejeto pošto vam lahko skeniramo in pošljemo še v istem dnevu na vaš e-naslov ali pa vam jo posredujemo po pošti.

Poslovni naslovIzjavo za poslovni naslov lahko uredimo v 1 dnevu. Pokličite nas na 070 77 77 65 ali pa nam pišete na info@agencijaspin.si in preverite za podrobnejše informacije!

Marsikatero podjetje na začetku poslovne poti ne potrebuje poslovnih prostorov. Zato, da zmanjšajo stroške, se vsaj na začetku svoje poslovne poti odločajo za najem tako imenovanih virtualnih pisaren in poslovnih naslovov. Podjetnik in ponudnik storitve za majhen mesečni znesek uredita najemno pravno razmerje in podjetnik lahko registrira podjetje na izbranem naslovu. Na ta naslov nato prihaja vsa pošta, naslovljena na podjetje, ki jo ponudnik prepošilja na podjetnikov želeni naslov - ali v fizični ali v elektronski obliki. Virtualna pisarna je rešitev tudi za tiste, ki bi radi svojo dejavnost opravljali od doma, vendar pa na naslovu, kjer prebivajo, ne morejo registrirati podjetja (npr. najemodajalec se ne strinja s tem, da bi imel najemnik svoje podjetje registrirano na njegovem naslovu). Opcija virtualne pisarne s poslovnim naslovom je veliko cenejša kot pa najem fizične pisarne. S tem lahko podjetja prihranijo veliko denarja, ki ga vsaj na začetku poslovanja lahko porabijo za druge potrebe.Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

AGENCIJA SPIN vam ob minimalnih pogojih nudi najem virtualne pisarne in zagotavlja izvajanje svojih storitev po načelu najboljšega strokovnjaka!

CENA storitve virtualne pisarne:

Poslovni naslov: od 32 € naprej

 

                                32 € (ob 24 mesečnem predplačilu)

                                35 € (ob 12 mesečnem predplačilu)

                                39 € (ob 6 mesečnem predplačilu)

                                49 € ( ob sprotnem plačevanju)

 

Preusmerjanje pošte: odvisno od dejanske količine poslane pošte (po dogovoru) oz. najmanj 10€ na mesec. Obstaja tudi možnost skeniranja in e-pošiljanja pošte!

V ceno ni vštet DDV in se obračunava vsak mesec.

 

 

V primeru 12 MESEČNEGA PREDPLAČILA,  brezplačno prejmete knjigo Million Dollar Decision, senzacionalno mednarodno uspešnico izpod peresa slovenskega avtorja Roberta Roliha, ki je postala »Amazon Bestseller«, ki je pomagala že več kot 20.000 ljudem spremeniti njihovo finančno življenje.

 

 

 

 


Stopite v stik z nami

Maruša Molan

Splošne informacije in virtualna pisarna

Valentina Petan

Delovna dovoljena

Sandi Lupšina

Trženje

Sebastijan Jankovič

Podjetja Slovenija

Agencija SPIN d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.