U Srbiji.

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na srbski trg in odpreti svoje podjetje v Srbiji? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo z različnimi institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

Vrijeme = novac!

Prošle godine naša tvrtka, Agencija Spin d.o.o. bila je vodeća tvrtka i najveća u prodaji tvrtka na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Češke, Slovačke i Austrije, stručne pomoći pojedincima i tvrtkama iz inozemstva. S našim sveobuhvatnim rješenjima i vlastitim servisnim sustavom “SEM – Usluge na jednom mjestu” TM pomogli smo otvoriti više od 850 tvrtki! Naša najveća prednost je upravo brzina, niže javnobilježničke naknade i prije svega garancija da je firma zaista 100% “čista”, bez dugova što također potpisujemo kod javnog bilježnika i više jer jamčimo! Iz tog razloga ćemo također rado surađivati ​​s Vama, jer smo sigurni da Vam, osim kupnje tvrtke, možemo ponuditi cijeli paket dodatnih pogodnosti koje dobivate kupnjom tvrtke, što je ujedno i naša razlika odn. naša dodana vrijednost za Vas kao kupca (više o tome kasnije u e-poruci).

Naše cjelokupne usluge pokrivaju:

 • Osnivanje nove tvrtke u Srbiji (sređujemo cijeli proces osnivanja d.o.o.) i dobivanje statusa poreznog obveznika (na zahtjev kupca);
 • Likvidacija tvrtke;
 • Kupnja već postojeće tvrtke koja nije porezni obveznik;
 • Kupnja već postojeće tvrtke koja je porezni obveznik;
 • Računovodstvene usluge;
 • Virtualni ured s poslovnom adresom;
 • Otvaranje bankovnog računa (sami ili putem ovlaštenja).

Kako otvoriti tvrtku u Srbiji?

Ustanoviti podjetje na Slovaškem je tudi za nerezidente zelo enostavno, saj za ustanovitev podjetja ni potrebno dovoljenje za prebivanje.

Podjetje lahko ustanovite z našo podporo. Pri tem boste morali iti na Slovaško zgolj enkrat (ob registraciji podjetja), eventuelno dvakrat (ob odprtju bančnega računa).

Glavna razlika med gospodarskimi družbami od katere koli druge organizacije je, da so gospodarske družbe ustanovljene za opravljanje pridobitne (gospodarske) dejavnosti. Pri družbi z omejeno odgovornostjo družbeniki ne odgovarjajo za obveznosti družbe.

D. O. O. oziroma slovaško S. R. O. je (tudi) na Slovaškem najbolj priljubljena oblika poslovanja. Je tudi najpogostejša gospodarska družba. Osnovni kapital družbe sestavljajo vložki njenih družbenikov.

Naša usluga osnivanja poduzeća u Srbiji uključuje sljedeće aktivnosti:

 • Začetno posvetovanje, kjer nam boste povedali več o svojem bodočem podjetju. To posvetovanje je lahko telefonsko, po e-pošti ali osebno;
 • Pripravili bomo vso potrebno dokumentacijo za vaš podpis v povezavi za odprtjem, nakupom podjetja, odprtjem TRR računa na banki, anonimizacijo lastništva podjetja, pravno zavarovanje osebnega/družbenega premoženja, možnosti investiranja na Slovaškem, pridobivanje virov financiranja in ostale potrebne korake za dosego zastavljenega cilja.

Postopek registracije novega podjetja, ki ni davčni zavezanec, traja običajno 2 do 3 tedne, do 6 tednov pa za podjetje, ki bi ga radi registrirali kot davčnega zavezanca. Pri nakupu že odprtega podjetja so ti roki krajši – podjetje je lahko vaše že v 10 dneh.

Veliko ljudi želi odpreti podjetje na Slovaškem predvsem zaradi ugodnega finančnega okolja, nizkih cen in plač ter hitro rastočega gospodarskega razvoja:

 • Valuta je v EUR
 • Davek od dohodka pravne osebe znaša 21%
 • Davek na dividende znaša 7%