Spoznajte nas :

Agencija SPIN je mlado in ambiciozno podjetje s številnimi izkušnjami s področja marketinga, tržnega komuniciranja in poslovnega svetovanja.

Kdo smo ?

Naše podjetje posameznikom in podjetjem s svojimi celovitimi rešitvami in lastnim sistemom »SEM – Storitve na enem mestu« TM pomaga strankam pri lažjem in hitrejšem pričetku poslovanja na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije.

Do sedaj smo z našimi celovitimi rešitvami in profesionalnim pristopom strankam iz več kot 25 različnih držav, pomagali odpreti že več kot 800 podjetij. Storitve izvajamo strokovno, profesionalno in nenehno stremimo k izpopolnjevanju naše ponudbe. Naše glavne prednosti so zanesljivost, hitrost, fleksibilnost, izkušenost in 100% garancija.

Kot prioriteto si postavljamo zadovoljstvo uporabnikov oz. naročnikov z našimi storitvami, kar bo naše osnovno vodilo pri delu tudi v prihodnje.

Dosedanji dosežki .

Do sedaj smo z našimi celovitimi rešitvami in profesionalnim pristopom strankam iz več kot 25 različnih držav, pomagali odpreti že več kot 1.500 podjetij. Storitve izvajamo strokovno, profesionalno in nenehno stremimo k izpopolnjevanju naše ponudbe.

Kot prioriteto si postavljamo zadovoljstvo uporabnikov oz. naročnikov z našimi storitvami, kar bo naše osnovno vodilo pri delu tudi v prihodnje.

Naše glavne vrednote :

Ne nehno strmimo k izpopolnjevanju naših vrednot!

Zanesljivost
Hitrost
Fleksibilnost
Izkušenost

Spoznajte našo ekipo !

Gregor Borosak

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Prodaja podjetij

Anita Pegam

Jumbo plakati

Maruša Molan

Vodja pisarne

Mirela Rebić

Svetovalec za prodajo

Sedež podjetja :

Agencija SPIN d.o.o.

Bizeljska cesta 5,
8250 Brežice, SI