Nakup podjetja .

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na Slovenski trg in odpreti svoje podjetje v Sloveniji? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo z različnimi institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd. Za več informacij nas pokličite na 070 777 766 ali pišite na marketing@agencijaspin.si

Naroči virtualni sestanek !
Oddaja povpraševanja!

Čas = denar !

Naše podjetje, Agencija Spin d.o.o. je bila v lanskem letu vodilno podjetje in največje ravno na področju prodaje podjetij na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije, strokovni pomoči posameznikom in podjetjem iz tujine. Pri tem smo z našimi celovitimi rešitvami in svojim lastnim sistemom storitev »SEM – Storitve na enem mestu« TM pomagali odpreti že več kot 1.500 podjetij! Naša največja prednost je ravno hitrost, nižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za Vas kot kupca (več pa v nadaljevanju e-maila).


ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA NAS? KATERE SO NAŠE PREDNOSTI PRED KONKURENCO?

Ena izmed prednosti Agencije SPIN je tudi ta, da vam prepis podjetja in sklep o vpisu v sodni register (ki ga morate dobiti po registraciji) pridobimo že v enem dnevu! Naslednji dam boste torej že lahko začeli s poslovanjem in uresničevanjem vaših poslovnih idej!

Začnite poslovati takoj !

Novela Zakona o gospodarskih družbah ZGD-1I (Ur. l. RS št. 55/2015, ki velja od 5.8.2015 dalje) je še bolj omejila ustanavljanje gospodarskih družb za subjekte z nepoštenimi poslovnimi praksami, s preprečitvijo veriženja podjetij za dosego nepodjetniških ciljev – po temeljiti strokovni analizi strokovnjakov in temelječ na načelih Agencije SPIN, vam lahko zagotovimo, da celoten postopek speljemo z ustreznimi pogodbami, svetujemo pa vam v povezavi s celotnim postopkom, kako in kaj je potrebno urediti tudi v prihodnje. Zato ni ovir, da začetka našega poslovanja ne bi prepustili nam in se tako izognili morebitnim težavam v prihodnosti. Na trgu se namreč pojavljajo podjetja, ki po naših raziskavah pošiljajo zavajajoča sporočila in ponudbe / primerjave ter uvajajo slabo poslovno prakso na tem področju. Na to so nas opozorile tudi stranke s slabimi izkušnjami, saj stvari niso bile izvedene tako kot je bilo obljubljeno, podjetja so bila že prej obremenjena, prezadolžena itd.

Agencija SPIN d.o.o. se s področjem ustanavljanja in prodaje podjetij ukvarja že od samega začetka možnosti izvajanja tovrstnih uslug. Svoje aktivnosti smo skozi leta uspešnega poslovanja nadgradili, povečali, kar nam potrjujejo tudi vse naše stranke in dobra beseda, ki se širi med dosedanjimi strankami in potencialno zainteresiranimi posamezniki.

Veseli bomo, če se boste tudi sami odločili za koriščenje naših uslug, ki vam ponujajo možnost odprtja svoje pisarne v Ljubljani, Brežicah in Zagrebu (kar vam ponujamo kot edini v Sloveniji)!

Prodajamo podjetja !

Prodajamo podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami in katerih lastnik oz. posrednik je naše podjetje. Le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja prosta obveznosti in dolgov. Gre za podjetja, ki so namreč popolnoma nova (še niso poslovala) in so ustanovljena le za Vas.

Prodajamo tudi podjetja katerih ustanoviteljica ni Agencija SPIN,  toda zanje v celoti garantiramo, da nimajo skritih dolgov in da poslujejo uspešno. Takšna podjetja so trenutno v mirovanju in pripravljena za nadaljnje poslovanje. Naše računovodstvo pred samo prodajo ta podjetja še enkrat v celoti preveri in pripravi vse potrebne dokumente za prenos vseh računovodskih in drugih zadev.

Za vas uredimo :

  • celoten postopek ustanovitve družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.),

  • vplačilo začetnega kapitala družbe – 7.500€,

  • prepis novo ustanovljenega podjetja (ki še ni aktivno poslovalo) na vas,

  • vse potrebne pogodbe in ostale notarske zadeve (prepis pri notarju uredimo v dogovoru z vami),

  • možnost brezplačne pomoči pri izbiri strokovnega računovodstva.

  • odprtje tekočega računa pri banki z najnižjimi stroški vodenja vašega poslovnega računa,

Dodaten popust pri nakupu novega podjetja !

V kolikor ima novo podjetje pri nas tudi računovodstvo ali najem poslovnega naslova, vam ponujamo še dodaten popust pri nakupu novega podjetja !

Na tak način vam omogočimo nakup podjetja, s čemer postanete lastnik podjetja kot osnovne enote za hitrejši pričetek vašega operativnega poslovanja!

Prednosti nakupa podjetja preko nas !