Virtualna pisarna !

Marsikatero podjetje na začetku poslovne poti ne potrebuje poslovnih prostorov. Zato, da zmanjšajo stroške, se vsaj na začetku svoje poslovne poti odločajo za najem tako imenovanih virtualnih pisarn in poslovnih naslovov.

Kontaktirajte nas!

Ključne lastnosti virtualne pisarne !

Kako deluje ?

Podjetnik in ponudnik storitve za majhen mesečni znesek uredita najemno pravno razmerje in podjetnik lahko registrira podjetje na izbranem naslovu. Na ta naslov nato prihaja vsa pošta, naslovljena na podjetje, ki jo ponudnik prepošilja na podjetnikov želeni naslov – ali v fizični ali v elektronski obliki.

Komu je namenjena ?

Virtualna pisarna je rešitev za tiste, ki bi radi svojo dejavnost opravljali od doma, vendar pa na naslovu, kjer prebivajo, ne morejo registrirati podjetja (npr. najemodajalec se ne strinja s tem, da bi imel najemnik svoje podjetje registrirano na njegovem naslovu).

Glavna prednost

Cenovno ugodna rešitev !

Opcija virtualne pisarne s poslovnim naslovom je veliko cenejša kot pa najem fizične pisarne. S tem lahko podjetja prihranijo veliko denarja, ki ga vsaj na začetku poslovanja lahko porabijo za druge potrebe. Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

AGENCIJA SPIN vam ob minimalnih pogojih nudi najem virtualne pisarne in zagotavlja izvajanje svojih storitev po načelu najboljšega strokovnjaka!

100 % vračilo denarja, če s storitvijo ne boste zadovoljni!

Cena storitve virtualne pisarne :

Poslovni naslov že od 29€ naprej

Naroči zdaj!

Preusmerjanje pošte

odvisno od dejanske količine poslane pošte (po dogovoru) oz. najmanj 10€ na mesec. Obstaja tudi možnost skeniranja in e-pošiljanja pošte!

V ceno ni vštet DDV in se obračunava vsak mesec.

Naroči zdaj!