Na Hrvaškem.

Ali veste koliko posameznikov in podjetij želi vsakodnevno vstopiti na hrvaški trg in odpreti svoje podjetje na Hrvaškem? Ob tem pa se na vsakem koraku srečajo z različnimi institucijami, zapletenimi administrativnimi postopki, številnimi organi in posamezniki, ki pa jim pri tem zelo malo pomagajo, jim prej zaprejo svoja vrata, kot pa da bi jim ponudili aktivno in hitro pomoč? To pa zanje pomeni ogromno izgubo časa, nastajajo dodatni (nepotrebni) stroški ipd.

Čas = denar !

Naše podjetje, Agencija Spin d.o.o. je bila v lanskem letu vodilno podjetje in največje ravno na področju prodaje podjetij na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Češke, Slovaške in Austrije, strokovni pomoči posameznikom in podjetjem iz tujine. Pri tem smo z našimi celovitimi rešitvami  in svojim lastnim sistemom storitev »SEM – Stortive na enem mestu« TM</strong > pomagali odpreti že več kot 850 podjetij! Naša največja prednost je ravno hitrostnižji notarski stroški in predvsem garancija, da je podjetje res 100% »čisto«, brez dolgov, kar tudi pri notarju podpišemo in za to več kot garantiramo! Iz tega razloga nas bo veselilo, tudi sodelovanje z vami, saj smo prepričani, da vam lahko poleg nakupa podjetja, ponudimo še cel paket dodatnih ugodnosti, ki jih dobite ob nakupu podjetja, kar je tudi naša razlika oz. naša dodana vrednost za Vas kot kupca  (več pa v nadaljevanju e-maila).

Prodajamo podjetja !

Prodajamo podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami in katerih lastnik je naše podjetje. Le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja čista in brez kakršnihkoli obveznosti. Taka podjetja so namreč popolnoma nova (še niso poslovala) in so ustanovljena le za prodajo. Hkrati Vam tudi jamčimo, da družba, ki jo prevzemate do dneva podpisa pogodbe ni prevzela nobene obveznosti. prenos vseh računovodskih in drugih zadev.

Za vas uredimo :

 • Izbiro imena podjetja (pri izbiri imena podjetja koristite portal sudreg.pravosudje.hr kjer lahko preverite ali neko ime že obstaja. Zato je pri priporočljivo, da poleg izbranega imena pripravite še nekaj alternativnih imen)

 • Celoten postopek ustanovitve d.o.o. (Izajvo o ustanovitvi društva, prijava za vpis v sodni register, spisek ustanoviteljev podjetja, podpis direktorja, Sklep o imenovanju člana uprave, sklep o poslovnem naslvou, spisek pooblaščenih oseb, podbrobna analiza, izjava o nepostoječih dolgovih na osnovi davkov)

 • Plačilo temeljnega kapitala– 2.500 €

 • Prenos ustanovljenega podjetja (katero še ni poslovalo) na vas
 • Izdelava žiga

 • Vse potrebne pogodbe in druge javne notarske posle (prepis pri notarju v dogovoru z vami)

Za ureditev ustanovitve oz. prepisa družbe pa od vas potrebujemo :

 • Podatke bodočega / novega lastnika (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tujec potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista

 • Podatke novih zastopnikov (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko)
 • Novo ime družbe (če se spremeni)

 • Novi sedež družbe

 • Dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti)

Druge storitve katere opravljamo, katere bi vi mogoče potrebovali :

Virtualna pisarna na Hrvaškem

Za vsa podjetja, ki potrebujejo (začasen) poslovni naslov, smo vzpostavili tudi storitev virtualne pisarne. Virtualna pisarna v Zagrebu, Splitu, Zadru in Rijeki tako tudi vam omogoča ustanoviti podjetje, za katero veste, da po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo ali vas določeno obdobje ne bo na Hrvaškem (Zagrebu) in bi želeli prejeto pošto prejeti na drug način (skenirano) ali pa želite le prihraniti nepotrebne stroške, v kolikor za izvajanje dejavnosti ne potrebujete za uporabo poslovnih prostorov (npr. stalna potovanja, delo od doma, ipd.). Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

Računovodske storitve

Ponudimo vam lahko opravljanje knjigovodsko – računovodske storitve za podjetja, ki nimajo organiziranega računovodskega oddelka znotraj svojega podjetja. Vse storitve opravljamo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti.

Davčna številka za tujce na Hrvaškem

Vsak tuji državljan, ki želi odpreti podjetje na Hrvaškem potrebuje hrvaško davčno številko. V kolikor še nimate hrvaške davčne številke, lahko dodatno to za vas v enem dnevu uredimo mi!

Najem poslovnega prostora na Hrvaškem

Že v tem trenutku, vam lahko ponudimo v najem naše poslovne prostore s pripadajočo pisarniško opremo v zahodnem delu Zagreba (na naslovu Pijavišće 17g), v neposredni bližini avtoceste, kar lahko predstavlja ogromno priložnost za hitri pričetek vašega poslovanja. Lahko vam ponudimo dolgoročni ali kratkoročni najem pisarne.