Ustanovitev podjetja

Ustanovitev podjetja je hitre in enostavno, zaupajte nam !

Za ustanovitev oz. prepis družbe potrebujemo le nekaj podatkov !

Potrebni podatki za ustanovitev oz. prepis družbe :

  • podatke o bodočem / novem lastniku (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tujec, potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista,

  • podatke o zastopnikih družbe (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko),

  • noven imenu družbe (če se spremeni),

  • novem sedež družbe (Agencija SPIN ponuja tudi najem virtualne pisarne),

  • opravljanju dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti).

Poslovno svetovanje !

Naše podjetje se ukvarja tudi s poslovnim svetovanjem na področju ustanavljanja podružnic, poslovnih enot tujih podjetij v Sloveniji, na Hrvaškem, itd. Pomagamo vam lahko tudi pri vseh drugih spremembah podjetja (od spremembe firme, sedeža, družbenika, zakonitega zastopnika itd.), urejanju pogodbenih razmerij in ostalih storitvah.

V pomoč pri odločanju poglejte še :

Če se boste odločili za nakup podjetja pri Agenciji SPIN, boste prejeli kar 5 BONUSOV !

 

BONUS 1: Ob nakupu podjetja pri nas prejmete brezplačni e-PODJETNIŠKI PRIROČNIK s številnimi nasveti, ki vam lahko pomagajo na začetku vašega poslovanja (osnovne informacije in konkretne naslove oz. kontakte iz najrazličnejših področij – računovodstvo, zakonodaja, razpisi, pravilniki za podjetja, raziskave trga, poslovni načrti, obdavčitev podjetnikov, davčne zadeve, viri financiranja, spletne strani, poslovni angeli, marketing in ostala uporabna področja)!

BONUS 2: Vsem strankam ob nakupu novega podjetja PODARIMO ŠE BREZPLAČNO OGLAŠEVANJE Google AdWords v višini 60!

(BONUS 3)-  našim kupcem v tem letu podarjamo majhno darilce, in sicer Telemach Free2go paket brez naročnine in vezave, ki vsebuje brezplačno SIM kartico s telefonsko številko in že naloženih 5 eur dobroimetja. S tem boste imeli že v naprej pripravljeno telefonsko številko in lahko že takoj kontaktirali vaše bodoče stranke ter ponujali vaše izdelke oziroma storitve.

IN PA ŠE ENO PRAV POSEBNO DARILO ZA VAS  (BONUS 4 in 5) – brezplačno prejmete knjigo Million Dollar Decision, senzacionalno mednarodno uspešnico izpod peresa slovenskega avtorja Roberta Roliha, ki je postala »Amazon Bestseller«, ki je pomagala že več kot 20.000 ljudem spremeniti njihovo finančno življenje. To pa še ni vse, ker cenimo vsako novo stranko, boste zraven dobili še posebno presenečenje – namignemo vam lahko samo to, da je darilo na trgu vredno 297€, vi pa ga boste dobili brezplačno! Da, prav ste slišali, vse to boste prejeli popolnoma brezplačno!