Gospod direktor, kot vedno ste videti nasmejani. Kaj vam daje energijo?

Energijo mi daje življenje, vsak dan zjutraj z veseljem vstanem, že sama misel, da se tako veselim vsakega dneva, vseh stvari, ki jih bo vsak dan prinesel, te poživi s kupom pozitivne energije! Na delo ne gledam samo strogo gledano kot delo, meni je to postalo način življenja in v tem preprosto uživam. Vsakodnevni izzivi mi prinašajo še dodatno energijo, enako je s sodelavci, prijatelji in drugimi, ki me vsakodnevno obkrožajo. Enako se zgodi tudi zvečer, ko še preberem kakšen časopis ali knjigo (kjer se še kaj novega naučim), kar me zopet napolni z novimi idejami, nasveti, ki jih z veseljem naslednji dan zopet prenesem v prakso.

Ob Kateri uri se po navadi vaš dan prične in kakšna je vaša jutranja rutina?

Moj dan se po navadi prične z budilko ob 6 uri, popijem 2 dcl vode, potem sledi 15 min razgibavanja in telovadba, priprava zajtrka in sadne malice, oblačenje in že sem na poti v pisarno.

Kaj svetujete ljudem, ki si želijo na svojo podjetniško pot, a si le tega ne upajo, mislijo da ne zmorejo?

V osnovi, v otroštvu smo bili vsi na isti točki, potem nas je družba, prijatelji, širše okolje oblikovalo in predvsem napolnilo s strahom in mislijo, da nečesa ne zmoremo. Vendar je to zmotno mišljenje. Vsi mi zmoremo marsikaj, najprej si moramo zaupati in verjeti sami vase in pomembno je, da začnemo z majhnimi koraki. In ko se ti majhni koraki čez čas seštejejo skupaj, lahko vsakdo od nas doseže velike rezultate in predvsem uživa v vsakdanu.

Kako se je pri vas sploh vse skupaj začelo?

Vse skupaj se je pri meni začelo z mislijo, rad bi nekaj počel zase, imel svoje podjetje, vendar nisem imel pojma kaj bi to lahko bilo. Rekel sem si, imej odprte oči in nekaj se bo verjetno že našlo. Brskal sem po spletnih straneh, iskal nove poslovne ideje, ki se pojavljajo v svetu ipd. Potem sem se srečal v svojem lokalnem okolju z organizacijo dogodkov, koncertov, kjer sem za vsak dogodek potreboval pokriti tudi področje oglaševanja in tako se zaznal pomanjkanje dobrih lokacij za jumbo panoje in hkrati novo priložnost, da bi na teh dobrih lokacijah, sam postavil svoje površine, ki mi bodo služile pri naslednjih dogodkih. In tako se je potem vse začelo, iz ene ideje, v drugo, in tretjo,…

Zakaj ime Agencija SPIN?

Kot da sem že na začetku imel občutek, da mi bo pod eno streho uspelo združiti več različnih dejavnosti (smeh), sem se že takrat odločil za ime agencija in v bistvu sem imel že takrat prav. Tako se že iz imena agencija ve, da lahko stranke pri nas, na enem mestu dobijo širok spekter komplementarnih storitev, ki vsakomur privarčujejo tako na času kot tudi denarju. Sama beseda SPIN, pa predstavlja neko stalno premikanje, vrtenje, napredovanje, kar pa tudi v celoti predstavlja naše podjetje, ki se vseskozi razvija, napreduje, premika naprej!

Kakšen je po vašem mnenju pravi profil človeka, ki stopa na podjetniško pot?

Vztrajnost je prav gotovo ena izmed najpomembnejših, tu pa so še delavnost, fleksibilnost, spoštovanje strank, hitrost pri odzivanju in poštenost!

Naštejte najpomembnejše stvari, ki jih mora upoštevati vsak podjetnik?

Nikoli ne odnehaj, vsako stresno situacijo ali negativno izkušnjo poskušaj obrniti sebi v prid, poskušaj najti nekaj iz česar se lahko nekaj naučiš in s tem pojdi naprej močnejši!

Kako se soočate s stresnimi situacijami?

Na vse gledam zelo pozitivno, v vsaki stvari se ukvarjam samo z rešitvami in rešitve so zmeraj pozitivne misli, v vsaki stvari se poskušam nekaj novega naučiti, torej z mislijo, da bom jutri z neko stresno situacijo bolj izkušen, bom boljša oseba. Vse te stresne situacije obrnem v svojo rast, napredovanje in dobro počutje, tako da bi skorajda lahko rekel, da stresa sploh ne zaznavam več!

Tako, to je naš direktor Gregor Borošak, vedno nasmejan in vedno za akcijo. Hkrati pa odličen mentor vsem nam. Hvala vam.

 

Agencija SPIN posameznikom in podjetjem pomaga s svojimi celovitimi rešitvami in lastnim sistemom VEM-vse na enem mestu do uresničitve poslovnih ciljev. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani www.agencijaspin.si ali pa nas pokličete na telefon 070 77 77 65.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.