Kje iskati poslovnega partnerja?

Najpogosteje najdemo poslovne partnerje kar v družini in med prijatelji, kadar pa to ni mogoče, stopimo korak naprej. Vsak izmed članov ima sodelavce, prijatelje, družinske člane, ki bi lahko bili novi potencialni poslovni partnerji. To so ljudje, ki služijo kot mostiček v drug krog poznanstev.

Socialna omrežja v današnjem času delajo zares čudeže. V le nekaj sekundah lahko pridemo v stik praktično s komerkoli in iz kjerkoli po svetu. Uporabite facebook, Instagram, najprimernejši od teh pa bo sigurno LinkedIn. Dodelajte svoje profile, preberite kakšen članek na to temo in z lahkoto si boste zgradili kakovostno podobo. Na LinkedInu si naredite tudi Business profil kateri vam bo služil kot lažje povezovanje med podjetji. Včlanite se v različne Facebook skupine in tako spremljajte poslovne dogodke.

Kje poslovne partnerje iščejo podjetniki?

Podjetniki zelo radi iščejo poslovne partnerje na različnih seminarjih, dogodkih, prireditvah in marketinških mreženjih, saj so le te namenjene prav ustvarjanju novih poslovnih priložnosti. Predno se prijavite, vedno poglejte kdo vse bo tam, tako se lahko že v naprej pripravite in si naredite okvirno predstavitev v svoji glavi. Pazljivi morate biti pri navezovanju direktnih stikov, da ne boste preveč vsiljivi že v začetnem pogovoru. To lahko privede do napačnega učinka.

Zanimiv pristop je tudi najem mize v odprtih pisarnah. Tam so zagnani podjetniki in bodoči podjetniki zbrani na kupu. Povabite koga izmed njih na kosilo ali popoldansko pijačo in navežite nove stike.

Proces iskanja poslovnega partnerja

Najti pravega poslovnega partnerja je po navadi dolg proces spoznavanja novih ljudi in dela na zaupanju med njimi. Ne pozabite pa na zadnje pravilo: govorite o svojih željah in načrtih med prijatelji, znanci, družinskimi člani, kajti nikoli ne veste, kje vas bo kdo presenetil in povabil k sodelovanju.

Sedaj pa v akcijo.

V agenciji SPIN smo vedno odprti za najrazličnejše predloge sodelovanja, zato nas pokličite na 070 77 77 65 ali pa nam pišite na info@agencijaspin.si.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.